... ve stébélkách a vlasaté rose

... ve stébélkách a vlasaté rose

Anotace: ...

brzký déšť
ošemetný milenec
pozdní noci
utajen všem
jen ona
vlhká v hloubi
a poté
vidno porodí
v předjitřních bolestech
jež roztrhnou ji
na mraky a déšť

---

hltej ženo
do dna den
máš-li temno v duši
polykej vůně onoho deště
ať neroztrhne hrdlo
licoměrný chtíč
a poté
podobna noci
otevři své hloubi
splyň s krůpějí
steklé ze stěn
vysýchavé studnice

---

ó Bože
zurčivější vod
ta žena
klesne
do vlasaté rosy
v stébélka
zaplétá paprsky a barvy duh
a poté
plna brzkého deště usíná
a probouzí se do zasnění
Autor Taog, 13.10.2010
Přečteno 299x
Tipy 19
Poslední tipující: Žqáry, zelená víla, Gabrielle, Psavec, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš krásně, něžně a vlasatá rosa je skvělá..

21.10.2010 20:49:00 | zelená víla

..to je pěkné..
st.

14.10.2010 09:27:00 | Květka Š.

Hezky si nasbíral krásno.

13.10.2010 23:59:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí