Bezdomovec

Bezdomovec

Anotace: ....

Mateřské znaménko uprostřed hlavy
A na ní vlasy havraní.
Oči dvě černé studny,
v nichž se Kapička slzy topí!
A žádné ponětí o dění...

Otrhaný panák
stejně postradatelný jako Špína za nehty,
zející se rána,
ústa otevřená dokořán
A vana - nic mu neříká
mezery mezi zuby,
Pach dehtu z huby

Jsem Kapička slzy
Jsem Špína za nehty
Jsem Pach z jeho huby
a mám popraskané rty...

stejně jako On!
Autor Lamorte, 15.10.2010
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, Manstein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí