Jana

Jana

Ach, Janka,
Tak dlho som čakal na tú správnu chvíľu,
aby som ti povedal,
ako veľmi ťa milujem,
ako veľmi ťa chcem.

Dlho...

Teraz to potichu,
šepkám tvojej dospelej dcére.
Autor nebech, 15.10.2010
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí