Úsvit

Úsvit

Anotace: spásou je mou...

Sbírka: Variace

Vstávám

Možná už se nevrátím

Spíš klidně, nemyslíš na ztráty

Mít Tvůj klid,
nebojím se svítání
Bez Tebe nechce se mi snít

Nemám pro co žít

Roztáhnout záclony

Postavit na čaj

Den za dnem jak stonožka v ponožkách
potácí se bílým zápolením
s oroseným zrcadlem

Otevřít okna

Pustit dovnitř slunce
Vítám Tě, spasiteli...

Půjdu zpátky do postele
než zase něco zkazím...
Autor Ori Eremos, 15.10.2010
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, malá slečna, CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré S.T.

15.10.2010 23:57:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí