Risk

Risk

Anotace: = Zisk nebo ztráta? Toť otázka!

Uvažuji, nevím
hluboce přemýšlím,
mám to, nemám udělat?
nebo raději se toho vzdát?

Variant moc není,
nebo spíš je nevidím
chci je spočítat,
ale ne odříkat.

Stále váhám,
uvnitř toužím
jak se s tím vyrovnám?
ve zmatku kroužím.

Žiju v nekonečném davu,
kde risk stojí za úvahu.
je to jako prosit,
když se ti nechce,
nechceš nic zkazit,
třeba je šance!

Zkusit to předem,
zjistit jaké to je,
je jako určit oheň,
ať vodu zaleje.

Sám pak shoří,
sám se utopí,
ke dnu moří,
voda ho pohltí.
Autor Any 4, 16.10.2010
Přečteno 215x
Tipy 6
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Iv, JohnyD., ZILA78, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí