Sobec

Sobec

Anotace: ...

Jako dva kamarádi jsme byli, ušli jsme spolu míle,
tys byla mou oporou a byla jsi i cílem,
a já byl prostě sobecký, že nestačily chvíle,
a chtěl jsem stále víc a víc a s nikým Tě nesdílet.

Byla jsi pohlazení po duši, byla jsi má múza,
a já jsem chtěl být Tobě blíž, jak dva stromy srůstat,
chtěl jsem Ti být hrdinou co růží hlavy stíná,
ale všechno jsem jen pokazil a pryč je teď ta síla,
co úsměv na tváři vytváří, co prosvítí tmavé kouty,
co moje srdce přinutí bít rychleji než stopky,
co každé ráno probudí mě s pocitem, že tu nejsi,
co mění slzy ve štěstí, co mění dvě srdce v přátelství,
a zůstane nám skrytá...
Autor Nathan Rahl, 16.10.2010
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí