Jeho jméno je příliš velké, aby se dalo obsáhnout v šíři jeho konání

Jeho jméno je příliš velké, aby se dalo obsáhnout v šíři jeho konání

Anotace: . . . . .

rozkašlal bouři
v záchvatu třesu
rozplakal déšť
v dojetí stesku
rozproudil krev
v oběhu života
rozdal pohlazení
ve chvíli opuštěnosti
roztočil zábavu
v přijímání euforie
skoncoval s nekonečnem
v útlumu hlasu

. . .

už nikdy
neučinil nic,
coby se protivilo
jeho svědomí

. .

už nikdy víc
neučinil nic,
coby se příčilo
jeho myšlenkovým
pochodům

.

už nikdy víc
nebyl ničím větším
než tím, čím byl
od narození až do své smrti

* Dítětem zázraků

-Tvorem velkých činů-

† Božím nástrojem

Vykonal mnoho,
nežádal ničeho,
úcta jeho památce!
Autor Tomáš Přidal, 16.10.2010
Přečteno 236x
Tipy 14
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, dream in emptiness, Květka Š., Psavec, ZILA78, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první odstavec by stačil.. ;)

17.10.2010 18:53:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí