Zamotán

Zamotán

Anotace: . . .

Zamotán v uzlině slov
bolest se dostavuje
před nádechem věty
zkonstruované pomocí
lešení, sešrobovaného
z interpunkcí, které
nejsou viděné

. . . . .

Zamotán v myšlenkách
honících se v hlavě
jako hejna komárů
píchající jehlami sosáků
a odebírající vzorky
vyživujících kapiček krve

. . . .

Zamotán do hádky
mileneckého páru
s uvědoměním
zbytečného kolečka
navíc, na kterém
nesejde v soukolí
osudu toho vztahu

. . .

Zamotán v pavučině snu
nemohu se poskládat
do anatomické polohy,
protože obrazy v mé hlavě
mi motají hlavu,
kterou mám až u nohou

. .

rozmotat tu záhadu
je těžší než
pohnout s koulí
na nohou

.

tlačí jako čas,
a dát mu stop
je stejně problematické
jako napodobovat smrt
a žít při tom
Autor Tomáš Přidal, 17.10.2010
Přečteno 220x
Tipy 13
Poslední tipující: jitka.svobodova, James Libustka, Metcheque, Gabrielle, dream in emptiness, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslední slova.. mazec prostě! =) ST!

17.10.2010 18:52:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí