Z OKAMŽIKU PŘEKVAPENÍ

Z OKAMŽIKU PŘEKVAPENÍ

Anotace: okamžik z milování....

Jen brána do ráje
v nás se prostírá
jak led co taje
oči když zavírá

ta vteřina rozednění
krasný smutek hřeje
slovíčko odměnění
myšlenek co žaluje

jen střelec s vážnou tváří
všech snů se bal
vzpomínek do noci září
když z noci se tak vzdaloval

jsem ostrov
v temné noci
drahý kov
bez pomoci

lucerna,zářícího pohledu
tajemné světlo nadějí
neztratí se z dohledu
když slova,slova se ztrácejí

jen ještě máme čas
ale stejně se nic nemění
jak poslední hlas
z okamžiku PŘEKVAPENÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.10.2010
Přečteno 282x
Tipy 21
Poslední tipující: Lady Contemptible, Jiná, Mraveneček, PIPSQUEAK, Niky88, Gabrielle, labuť, Psavec, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

18.10.2010 08:28:00 | PIPSQUEAK

Moc pěkné.

17.10.2010 11:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí