MĚSÍC A MŘÍŽ

MĚSÍC A MŘÍŽ

Anotace: ....

Máváš se mnou,
já… na svém měsíci hraji si na babu.
Házíš se mnou,
já…padám na záda na hlavu.

Mluvíš se mnou,
já…nic nevnímám.
Trháš se mnou,
já…bez reflexu už se nedívám.

Jsem na cestě na měsíc,
možná i dál.
Tuhle část života už nezměníš,
já…dávno už si na to hrál.

Kopeš do mě,
řveš a řveš.
Biješ do mě,
tak už běž.

Já…taky už cestuji,
za hranici vnímání a uvědomění si.
Já…taky už cestuji,
a nestěžuji si.

Jen ty tu brečíš,
v slzách se utápíš.
Jen ty tu nade mnou klečíš,
a mezi námi vyrůstá mříž!!!
Autor ZILA78, 18.10.2010
Přečteno 245x
Tipy 23
Poslední tipující: Špáďa, Romana Šamanka Ladyloba, jitka.svobodova, Danga, zenge, Mbonita, Nick Name, la loba, Psavec, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zní až realisticky drsně. Slovy velice dobře vykreslené pocity...

19.10.2010 22:04:00 | Špáďa

bravo!
ST

18.10.2010 20:11:00 | Mbonita

St dokonalý!!!

18.10.2010 19:17:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí