Nechuťák

Nechuťák

Anotace: Kdo poznat ho nemá čest, nechť věří, že co píšu pravda jest.

Vedle mne zas něco šustí
to si Evžen hlavu čistí
nepřekvapuje mne, že zase
on je totiž velké prase

Kdo poznat ho nemá čest,
nechť věří, že co píšu
pravda jest.

Při hovoru se škrábe v uchu
svým dechem kazí čerstvost vzduchu
s klidem dělá nípy, nípy
i když na něj z očí vrhám šípy

Špíny co se za nehet vejde
a když víc, na tom nesejde
vyřeší to kulička
Evžen je přec hlavička!
Trochu lupů, mazu, hnisu
zpracovává svoji mízu.

Přemýšlím, zda zrak mne šálí
chystá se snad k ochutnání?
Ano, ano, je to tak,
je přede mnou nechuťák.

Je mi líto, že to takhle říkám
nejspíš už to brzy nevydýchám.
Autor K.k.k.Kajluška, 18.10.2010
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tenhle Tvůj nechuťák má bráchu, nebo alespoň bratrance kterýho znám. Bohužel :)

18.10.2010 23:54:00 | Petr Payne

K.k.k.Kajluška...víš že jsem se pobavila? Pěkné.

18.10.2010 23:44:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí