Utíkám před sebou samotnou...

Utíkám před sebou samotnou...

Anotace: (19.10.2010)

nemysli si,
že zdrhám před Tebou!
utíkám
před sebou samotnou...

před pocity viny,
které v sobě mám
Ty nejsi nevinný,
však já Tě dobře znám

pár závazků
a prsten zlatý

já?

život na provázku?
bez hlavy? sťatý?

je Ti to fuk?

život je složitý
toť přeci nejde
jsi přece ženatý!
řekla bych Ti: ŠMEJDE!

jenže na to
Tě moc ráda mám
Ty jsi zlato
ráda Tě vídám...

POMOC!
ztrácím se v sobě samé!
Autor B.a.r.b.a.r, 19.10.2010
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Helena Buchtová, jitka.svobodova, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí