Jarmile

Jarmile

Sneží.

Mokré vločky sa krútia vo vetre
a s tichým zastonaním sa priliepajú na tvár,
aby nakoniec stiekli na bradu.

Kvap.
A už sú v blate.
- - -
Na tvár mi padá prvý októbrový sneh.
Vločky chladia na lícach,
pomaly sa topia, stekajú na bradu.
A každé kvapnutie bolí ako úder nožom.

Také už sú rozchody.
Autor nebech, 19.10.2010
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: maliska, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí