Nech!

Nech!

Anotace: len tak

Nech hlava pozná, o čo je zadok ťažší,
parafrázujem Villona
a myslím na jeho prehýrený život.

Myslím na svoj život,
ženu, ktorá odišla s lepším,
deti, ktoré ma nechcú poznať ani na Deň zmierenia,
všetko, čo som mohol a mal spraviť,
a nikdy som nespravil.

A nech!
Nech sprostá hlava pozná, o čo je zadok ťažší!

Autor nebech, 19.10.2010
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí