V srdci blues

V srdci blues

Anotace: O životě

Sbírka: Depresárium

V srdci mám blues
ten dvanáctitaktový smutný stroj

Pulsuje mi ve spáncích

v rytmech smutných

V srdci mám lásku
měním ji v sex,
nenávist a často vztek

Zase to blues
Jsem totálně dur
a moll

Ty takty mi rvou radost
uvězněnou v duši
zavřenou, zamčenou

drásající se ven,
z té hluboké temnoty

V srdci mám blues a krev
a lék je snad čas i když příliš dlouhý
V srdci mám blues
to on je lék
na život,
který jak korálky z přetrženého náhrdelníku mně mezi prsty protek
Autor Bohumil_, 19.10.2010
Přečteno 272x
Tipy 18
Poslední tipující: Necelá, labuť, CULIKATÁ, ewon, WhiteSkull, Gabrielle, Mbonita, Maro Deives, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

blues je hudba smutných duší
i bolavý krásy
mám ráda její znění
když bloudím sama
pod hvězdama ....

ST

19.10.2010 20:16:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí