Duhové slzy

Duhové slzy

Anotace: sbírka Rackem...

Sbírka: Rackem...

Letěl jsem ve výškách…

Však spatřil jsem i z dáli,
různobarevných kapek,
třpytivých a duhových,
jako by šupiny od rybek…

Všemi barvami hrály,
jako kapky rosy,
a před nimi utíkal,
šašek či klaun bosí.

Velice on brečel a lkal,
smutný byl a nevěděl kudy kam,
zmatený, bezmocný a on se bál,
on nevěřil ani svým loutkám.

Letěl jsem já mezi prách…
Autor L. Šebestián Borský, 20.10.2010
Přečteno 343x
Tipy 13
Poslední tipující: la loba, Gabrielle, Psavec, Květka Š., jitka.svobodova, Lexisa, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Duhové slzy sype nebe
chladem deště srdce zebe:(

20.10.2010 09:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí