Teď?

Teď?

Anotace: o nutkání vědět...

realita je jen pojem, co zanechá mnohdy nepopsatelný dojem

sny, které si sníme, problémy, o kterých víme

dveře s rámusem zavřené, plány s neštěstím spřažené

nebo ticho, chladný klid, co uvnitř může burácet a vřít

třeba taky strach, zda ji vidím správně, souvislosti hledané marně

očistu vlastního těla bych nejspíš v hlavě začít měla

vymazat všechny kazy a vady, užít si život teď a tady

realita je jen neuchopitelná teorie,co s každým a ve všech podobách žije
Autor Reason, 20.10.2010
Přečteno 249x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí