Snivec

Snivec

Anotace: ***

Dnes v noci se mi o tobě zas zdálo
o tvých rezavých vlasech
otrávená řeko
snil jsem o tvém těle
o tvých tajných záhybech
volně plynoucích do podzemí

Dnes v noci jsem snil o tvých plných rtech
o tvé vůni tlení
holčičko jeseně
snil jsem že se miluji s tvými nahými listy
snil jsem o tvých smutných očích
vzdychala jsi v mém náručí plném oschlého bodláčí
vzdychala jsi bolestí vzdychala jsi žitím

V tom kdosi zvolal " povstaň Tmo!"
povstaň Mocná a zadus krky hladových chlebem
povstaň Šílená a utop jazyky žíznivých vínem
v tom jiný křikl "zroď se Zlo!"
zroď se Bolestivé a přibij hřeby srdce básníků ku kříži
zroď se Nenávistné a vyrež obličeje sirotků mocným do tváře

Dnes v noci se mi o tobě zas zdálo
z tvých plných úst jsem vdechl vzduch
a visál ti z těla duši
dnes v noci se mi o tobě zas zdálo
v tom na mě kdosi křikl " povstaň!"
Autor had, 22.10.2010
Přečteno 266x
Tipy 12
Poslední tipující: Jiparo, Javavia, James Libustka, Gabrielle, CULIKATÁ, la loba, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

la loba? lady R.? 36 let? :)

22.10.2010 11:29:00 | had

Děkuju. To má chorá mysl z nočních pavučin spřádá.

22.10.2010 11:23:00 | had

St je neuvěřitelná...jedna z mála co se nezapomenou

22.10.2010 11:03:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí