Slzavé údolí

Slzavé údolí

Anotace: slza padá dál

Děvčátko sebralo pláč ze země
A začalo navlékat šňůru slz
Drželo ji hodně pevně
Aby neprotékaly skrz
Uvázalo si je na krk
A vkročilo do velké tmy
Chřtán jako měl vlk
Měla tma už dlouhé dny
Otevřené prostranství
Dlouhodobá pohoda
Nostalgické počasí
Nekonečná dohoda
Porušený slib
Otevřený svět
Je to velká tíž
Nosit ze slz květ
Holčička procitla
Ostatní utichlo
Okamžitě se ocitla
Tam kde to začlo
U louže pláče
Slzy zas navléká
Teď snad už potká
lepšího člověka
Autor Duploxxx, 23.10.2010
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Doradan, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí