ONI LETÍ

ONI LETÍ

Anotace: ....

Tolik mrtvých tváří,
pyšně mává křídly.
Přitom jen někteří jsou staří,
a zbytek už nikdy!

Nikdy!…nezestárne,
Nikdy!…neuvidí děti a děti svých dětí.
Nikdy!…na konec cesty už se nedostane,
protože,zrovna teď je konec…a oni letí.

Letí…dalším životům vstříc,
letí….do další části,
snad nějakého tvaru.
Letí…už nestačí nic říct,
letí….a dál kladou se pasti,
pro další a další hlavu.

Času není nikdy dost,
tak jako není…nikdy dost lásky.
Zase padá další most,
na rukávech černé pásky.

Letí…křídla s krajek,
jako barevné střípky motýlů.
Letí…jako vánek,
co mává záclonou od bytu.

Mává na brzké shledání,
vlastně….nás všech.
Zbytečné je hledání,
takže přeji,hodně štěstí ve snech a posledních dnech.
Autor ZILA78, 24.10.2010
Přečteno 190x
Tipy 16
Poslední tipující: Mbonita, Psavec, Javavia, Danga, Agniezka, Jiná, CULIKATÁ, Gabrielle, Kapka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí