holos...

holos...

Anotace: grafia...

ležela na pomezí
uvnitř vnějšího světa
v bezvědomí
a do tváře jedinečných rysů
se snažil jeden obrazový nosič
zapsat informace
o intenzitě světla
a fázích odrazů...

ze stínítka lampy
tiše ve svazcích
odkapávala voda
a bránou jejích očí
prosakovala do nitra
nová realita pohledu...

na krku měla
utaženou šálu
a mě napadlo
odříznout ji
aby se mohla nadechnout
jsem totiž majitel nožířství
a ostřených výrazů...

zprudka vydechla
a na obzoru
objevila siluetu
usmála se
díky Brousku
a vykročila...

už mne nepotřebovala...
Autor enigman, 25.10.2010
Přečteno 295x
Tipy 36
Poslední tipující: isisleo, Kapka, střelkyně1, Actafool, James Libustka, Psavec, hašlerka, Agniezka, zenge, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..kdoví..

30.10.2010 20:01:00 | isisleo

mnohorozměrná...

25.10.2010 12:12:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí