NEDOKÁŽU TI TO ŘÍCT

NEDOKÁŽU TI TO ŘÍCT

Anotace: ....

Nedokážu ti to říct,
asi by to bolelo.
Nedokážu si tě vzít,
city srdce vymlelo.

Nedokážu tě vlastnit,
to by nás zničilo.
Nedokážu nic…jen básnit,
a to ti nestačilo.

Nedokážu tě mít,
múzám to vadilo,
Nedokážu vedle tebe snít,
mojí fantazii to zabylo.

To….potom nejsem….já!
uvnitř jsem prázdný.
To….potom nejsem….já!
tak zhasni…za sebou zavři…..!
Autor ZILA78, 25.10.2010
Přečteno 252x
Tipy 23
Poslední tipující: James Libustka, labuť, jitka.svobodova, Gabrielle, Danga, CULIKATÁ, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Sweet KiWi, la loba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chápat, nechtít druhého vlastnit a dávat svobodu, to se těžko nachází....ST!!!

25.10.2010 18:43:00 | Danga

St...hmmm je to smutný,copak každej básník musí bejt sám???

25.10.2010 15:54:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí