Tvůj den

Tvůj den

Anotace: ...většina mých básní je na zamyšlení...a tato kategorie tam chybí :-(

Bezvládné tělo patří na zem,
na loži jenom zaclání,
krvavé růže změní rázem
chtíč na pouhé poznání.
Pak samota dnů nám vtiskne svoje polibky
a bezbarvý lak máš rázem rozmazaný...
Pryč se všedním ránem,
ani pes tam nechce žít...
Dáš mi svůj margarín?
Prázdno, prázdno a zase prázdno...
jen městský odpad - spousta špíny a svinčíku.
Dáš mi kousnout Pepíku?
Prázdno a samota bez lidí,
dneska máš svůj den...
Autor Mersii, 26.10.2010
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, carodejka, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí