Lahváček

Lahváček

Anotace: Óda na lahváč

Zlatavá čepička, obleček zelený
v šiku když stál
zepředu, zezadu jen list přilepený
na krku šál.

Plný je naděje, plný je života
nenech ho stát
s tebou se podělí o svoji dušičku
vždycky a rád.

V řadě postavený mezi svými druhy
jak vojáček
když sundá čepici, vesele zasyčí
jo, lahváček.
Autor Hroner, 27.10.2010
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Martin Švarc
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí