O husičce, holubičce, zajíčkovi a sani

O husičce, holubičce, zajíčkovi a sani

Anotace: . . . .

Pusť tu malou husičku
tak pusť ji k čiré vodě
vlep jí na zobáček hubičku
to ona je teď v nevýhodě

. . . .

Ulítla ti holubička
daleko od Tvého srdíčka
měl jsi ji rád odmalička
viděla v Tobě hloupého zajíčka

. . .

byl jsi hloupým zajíčkem
miloval jsi dračí saň
dala Ti tvrdý kopanec střevíčkem
spálila horkým dechem Tvoji dlaň

. .

a v dlani, v které
držel jsi tu její

.

ta už Ti nablízku není

.

a Ty jsi v jednom ohni
spaluje Tě vztek rozchodu
Tvé oči již slzy neroní
teď nemáš vůbec u žen jistotu

.

a kdy se znovu dostaví
to poznáš až se opět .......
Autor Tomáš Přidal, 27.10.2010
Přečteno 223x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, jitka.svobodova, Psavec, Gabrielle, ZILA78, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Květka Š., Jiná, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí.1*

28.10.2010 18:03:00 | jitka.svobodova

záruky v životě nejsou žádné..

27.10.2010 20:50:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí