NIKDO UŽ TĚ NEDOSTANE

NIKDO UŽ TĚ NEDOSTANE

Anotace: ....

Cukernatí do sladkosti,
víra s nádechem nového příslibu.
Vyvíjí se k dokonalosti,
její síla k našemu údivu.

Pár dobře smyšlených vět,
kousek lásky,citu,duchovna.
Hned zdá se krásnější svět,
všude…kolem dokola.

Ze zašklebených kvichtů,
padá už jej smích.
Všichni kráčí k jednomu místu,
tam kde očistí…..svůj hřích.

Cukernatí do sladkosti,
naděje co vzpruží ducha i tělo.
Už zapomnělo se na marnosti,
válku,bodáky,pušky,dělo.

Meditace…hledání sama sebe,
vyrovnání metabolických částí.
Srovnání bílých a černých míst,když trhá se nebe,
objevení cesty….když už si v pasti.

Vyladění do bodu beztíže,
letu a harmonie.
Pohřbít…..vysypat všechny obtíže,
a nikdo….už tě nedostane!
Autor ZILA78, 28.10.2010
Přečteno 230x
Tipy 13
Poslední tipující: Oťas, Mbonita, labuť, WAYWARD, Agniezka, Jiná, Danga, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, la loba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí