Opravdu?

Opravdu?

Anotace: Věnováno bývalému kamarádovi?

Opravdu?

Jedna diskotéka, my dva
smáli jsme se-bylo to bezva,
znali jsme se dříve již,
naše sympatie pokračovaly tudíž.

Srpen-slunečný byl na začátku,
tvoje parta s nadšením mě přijala,
byla jsem prý hodně vtipná a veselá,
teda alespoň zpočátku.

Léto chýlilo se ke konci,
nám však do smíchu stále bylo,
zamračeno, mršelo, nám to však nevadilo,
stále věděl jsi¨v jaký bydlím vesnici.

V říjnu první problém nastal,
já strávila noc s Tvým přítelem,
však nebylo to jen tak omylem,
další hádka.Ty ses mě nezastal.

Pak jen:"Nemůžu, víš Lucce to vadí!"
slzy, výčitky, prosby, kletby a pomluvy,
Pak zbylo jen-já už s tebou nemluvím,
dále dozvím se, že jsem mrcha hadí.

Opravdu?Myslíš si to po tom všem?
Opravdu?Nebo chceš mi ublížit jen?
Opravdu?Nebo byl jsi k tomu naveden?
Opravdu?Dals našemu kamarádství košem?

Ptám se ještě jednou..opravdu.....???
Autor Niké, 12.01.2006
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí