HLUŠÍ A SLEPÍ

HLUŠÍ A SLEPÍ

Anotace: ....

Sbírka: PEKLO BODLÁČÍCH HLAV

Paranoia,stihomam,
fůze psychotických bludů.
Konspirační teorie k oponám,
sebezáchovných ego pudů.

Regrese ……co ve mně…..ústup,
v zóně nirvány,
Recese……..čistá země…..postup,
nesmyslné lži zkonstruovány.

Hluší a slepí,
převtěleni do lidí.
Bláhoví a němí,
proč to nevidí!!!

Etika a morálka,
při vstupu na stezku nenávratu.
Emocionální válka,
psychicky narušených diplomatů.
Autor ZILA78, 29.10.2010
Přečteno 325x
Tipy 21
Poslední tipující: Jin&Jang, la loba, Mbonita, Oťas, Květka Š., Gabrielle, vodnař, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prej proto někdo leze na hory..

20.02.2017 23:57:06 | Jin&Jang

úderný a trefný..dobře napsané ST!

29.10.2010 08:58:00 | xoxoxo

Každý jsme občas duševně nevidomý. O to uvědomění je to pro nás horší.

29.10.2010 07:26:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí