Být rackem

Být rackem

Unášet se proudem vzduchu…

Plavat a potápět se ve víru,
křídla napínat a čepýřit brky,
kráčet po hluchém vesmíru,
však sám být hluchý.

Hvězdy nezpívají…
prstence, komety
a hrazdy…

Krákorat
tóny
rozorat
brány
rozorat
vrány
udolat
hrany narovnat…

špatnosti
marnosti
bolesti
nad
nimi kralovat!

Být rackem,
rackem být!
A už nemuset,
pořád jen snít…!

Krá, krá …a krákorat
kralé, kralé,
nad bolestmi kralovat
a nejíst, co není
zralé!
Autor L. Šebestián Borský, 29.10.2010
Přečteno 380x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, la loba, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Agniezka, Lota, Squat_the_world, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

promiň, že jsem detailista
ale chceš se jako racek řehtat
nebo krákat jako vrána ?

29.10.2010 18:58:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí