TISÍCE LABUTÍ,A JEDNA JE MRTVÁ

TISÍCE LABUTÍ,A JEDNA JE MRTVÁ

Anotace: jedna...jedna je mrtvá....

Řeky proud,a nádech bez přetvářky
naděje ticho samotářky
vteřina táhnoucí hledajíc odvahu
klid co nezná oddechu
ticho bez dosahu
zázrak co ztrácí se v prachu
zrozené všednosti
zázrak věrnosti
v kruhu bez návratu
lovec stínu
zákoutí krajiny
zákoutí klínu
mrtvolné křoviny
jen něco tu schází
hvězd se ptám?
když v zádech mrazí
sebe tu potkávám
Sebe tu potkávám?
když křídla ochrání
ticho co věčně trvá
tisíce labutí
a jedna je mrtvá
Jedna je MRTVÁ....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.10.2010
Přečteno 257x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Bíša, PIPSQUEAK, Mbonita, Linzerka, Květka Š., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač posmutnělá, přesto se mi líbí...*:)

01.11.2010 12:18:00 | PIPSQUEAK

zvláštní

30.10.2010 13:16:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí