Bez dechu...

Bez dechu...

Anotace: ...

Nemůžu dýchat
A ani nechcu
Myslím na tebe
Od té doby
Cos zkřížila mi cestu

Kdybych mohl
Plakal bych za tebe
Kdy budu moci
Konečně přejít
Ty propasti bezedné

Zatím jen padám
Vítr mi sviští
Kolem úst
Kterými jsem tě
Chtěl políbit
Zatím jsem jen narazil
Plno neutuchajících tužb

Růž na tvých rtech
Pevná jak betonová skruž
Kolem hlavy z myšlenek obruč
A místo srdce klubka
Z žiletkového drátu.
.
.
.
Visím, skomírám
Jak mrtvola na špagátu
Autor JohnyD., 31.10.2010
Přečteno 234x
Tipy 18
Poslední tipující: jakubisko, pejrak, Gabrielle, Bíša, dream in emptiness, Denael, James Libustka, Chancer, Tomáš Přidal, Lioness, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já tky...ale mlčel jsem, protože mlčení znamená souhlas ;)

02.11.2010 18:45:00 | JohnyD.

souhlas s chancerem.. ='(

02.11.2010 18:42:00 | dream in emptiness

A pak, že láská dává křídla..spíš pěkně sráží k zemi.

01.11.2010 21:56:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí