Koloběh štěstí

Koloběh štěstí

Anotace: ..

Chvíle štěstí - tolik hřály,
kde jsou teď? - Někde v dáli,
za horami, lesy tmy,
najdeš opět tyto dny.

Nechoď za nimi!nehledej jich tam!
je to dáno - máš být sám!

Jednou příjdou třeba zas,
chce to jedno,chce to čas
Autor Désolé, 31.10.2010
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: Lamorte, Agniezka, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí