Když dva se rádi mají..

Když dva se rádi mají..

Anotace: ze života..z každé rodiny.. kdy spolu oba zůstanou..protože děti..

Když dva se rádi mají,
tak v lednu je jak v lednu
a v máji jako v květnu
Žijí si spolu, a stavěj vzdušný zámky a nevšímaj si, že druhý nebo či snad ten první dívá se na vše už z pěkné dálky..

A tak si spolu žijí
a navzájem jeden druhému lže
a oba tomu ochotně věří
vždyť za to PŘECE ani jeden nemůže

Až první nezvaná sms, co do noci tiše zasvítí..
První neblahé tušení, že vzdušné zámky se v mlze ztácejí..
Že dohořívá společná svíc
A kdo za to ale může víc?!
Ona či on?
Vždyt ona s ním PŘECE nechtěla už tak často spát..

A tak si spolu stejně žijí dál
i když si už nevěří
Na vzdušné zámky hypotéku totiž splácejí

Hlavně že děti, mají si kde hrát..
že táta má mámu pořád rád

nebo máma tátu?!
Autor Lucie Luu K, 31.10.2010
Přečteno 295x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, vodnař, CULIKATÁ, la loba, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí