Kouzelné snění

Kouzelné snění

Anotace: ...Na lůžku z noční oblohy chtěla bych spát...

Na lůžku z noční oblohy
chtěla bych spát,
do vlasů hvězdy si zaplétat.
Protančit noc s vládcem stříbrným
na hudbu,
kterou Cherubíni budou hrát.


Střevíčky z červánků, padnou mi akorát,
mlžný šat třpytí se rosou,
stříbrnou nocí parketem proplouvat
lehounce, s hvězdnou noblesou
na hudbu,
kterou Cherubíni budou hrát.


Proč sny jsou tak krátké !
Sníme jen kratičkou chvíli.
Proč bdění není stejně sladké
a proč na housle nehrají Cherubíni...?
Autor Sladkalu, 02.11.2010
Přečteno 296x
Tipy 12
Poslední tipující: vodnař, Danga, Květka Š., Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Agniezka, Špáďa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc krásné! ST!

02.11.2010 20:14:00 | Danga

Snít s tím co už tu není
to je někdy krásné snění..

02.11.2010 11:53:00 | Květka Š.

Nádherně něžná básnička,potěšila Culíčka:-)))).
Snění trvá krátký čas
však večer usínáme zas
s prožitky myšlenek v nás:-))).

02.11.2010 09:02:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí