Egoistická

Egoistická

Anotace: já já já, jenom já :D

Raději ublížit
než být ta co trpí
žít každou další působenou smrtí

Neohlížet se
do minulosti ani na ostatní
- každý jsme nějaký - všichni špatní

Má slova
ať jsou jak ledová sprcha
Já jsem ta sprostá arogantní mrcha

Zkus mě rozhodit
zkus mě dnes zničit
a zítra ti budu tvou ubohost líčit

Přestaň čumět
hoď ty kecy za hlavu
a ztrať se v mém samolibém úsměvu
Autor Mareritt, 02.11.2010
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: Jaine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Extrémně se mi líbí (ač se přiznám, že to nevidím tak černě) 1 a 2 strofa a jejich verše. ;-)

02.11.2010 19:53:00 | Jaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí