Colu, pijeme colu...

Colu, pijeme colu...

Anotace: Inspirováno kamarádem, který byl chycen na jedné školní akci... :) Ano, pro tebe Honzíku ;)

Do včerejšího večera,
vložím ten zápach vínka,
tohle jsem vážně nechtěla,
blbá to vzpomínka.

Ztratit se v jistých číslech,
procentech alkoholu.
Na ulici výslech,
od teď už piji colu!
Autor Gringer, 03.11.2010
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: kukopr, hubape
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí