VAŘIČ MYŠLENEK,KAFEMLEJNEK FRÁZÍ

VAŘIČ MYŠLENEK,KAFEMLEJNEK FRÁZÍ

Anotace: hledání všednosti....

Na vařiči myšlenek a pocitu
vařím hořkou kaši
jak záplaty na duši
snímám černé otisky
svou novou ztrátu
dělím si s polibky

Drtička myšlenek
kafemlejnek frází
když se slovem to hází
jsme slova,
kde jsou nazí
VRAZI
krásní
přírodního úkazu
doteků víry
z pekla množství páry
roztančená kolečka
půlnoční horečka
z duše jenom splín...
kde je, kde je...
jeho stín

Hledaní všednosti
srdce zavřená
jediná....
křídla do ráje
ticho co taje
jen se probouzí
Jen se PROBOUZÍ....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.11.2010
Přečteno 266x
Tipy 28
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Gabrielle, PIPSQUEAK, Bíša, Elisha, staruska, hašlerka, labuť, o5ja, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, moc se mi líbí...*:)

05.11.2010 12:56:00 | PIPSQUEAK

má to myšlenku

04.11.2010 10:35:00 | staruska

přesné na moji dnešní melancholii ...

03.11.2010 20:40:00 | Helena Lovecká

Mám pocit, že Tvoja nápaditost nezná mezí a zde je to jen a jen dobře. ST!

03.11.2010 18:17:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí