sedm?

sedm?

Anotace: .-.

seš tu jen
aby cinkaly
mravenec ten
by mraveniště vznikaly
jinak všechno marný
dukátky blejskavý

(DROGA???)

prachů třeba víc a víc
můžeš sice chodit
z potoka vodu pít
můžeš dýchat a to z plných plic
bez škvarků nezmůžeš však nic

jaká droga???!!!


marný je snažení
marný je snění
návyky a vzlik
sada hrůzy k tomu
brzda plyn a smyk

droga jako všeobecný zvyk?

musíme to žít
krok sun krok
vem prachy a jdi dřít
každej den měsíc rok!

droga, kterou učí nás do mozku píchat

máme přátel hodně máme i lásky
a stejně máme vrásky po těle
nikdo to totiž,za nás neprožije...
od toho samota tu je

droga bez níž tu nemůžeš být

tak sebou hejbej
ať další cinkaj
a můžeš bejt šťastnej
ještě nás na noc nezavíraj

droga na kterou se prý neumírá
Autor Peaceter, 03.11.2010
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, klinika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí