Po cestě k Vranovu

Po cestě k Vranovu

Anotace: ...

Les vychřicí zlomilas,
stejně tak mě,
tělo ježs dřív zdobilas,
uhnívá vně.

Mě za ostatní směnilas
s naivitou dítěte,
krev moji proměněnou do vína,
s chutí teď pijete.

Tvé oči věčnost skrývají-
věčnou bolest,trápení.
Dalšího brzy vyměníš,
již začlo nové svádění.
Autor Désolé, 04.11.2010
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Lamorte
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky,však taky bolelo než jsem ji vyprodukoval...moc silné vzpomínky

14.11.2010 08:02:00 | Désolé

tak tahle se ti povedla!

10.11.2010 22:17:00 | Lamorte

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí