PODZIM

PODZIM

Anotace: o podzimu

Nastal nám podzim, listí pomalu opadává
leč slunce hřeje a příjde mi že nikdy nezapadá
Podzim je krásné období, vlasy mi listí ozdobí
koruna ze zlatého kvítí....

Nechť nám slunce dlouho svítí
ať je plno lučních kvítí,
které nikdy neuvadá,nikdy neopadá
Ale stále voní a prohřívá tento svět
Autor klinika, 04.11.2010
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí