CESTA

CESTA

Anotace: C.McCarthy:cesta.

Zvedej pohled k světlé obloze
své prázdné pohledy
jsou jako stěna
co zahladí svou nevinnost
mlčící tvář
hledá naději
že ještě tělo slouží k radosti
pak jen ale nehostí
půlnoční hostiny
když ale srdce dál ti šeptá
Kdo se tě zeptá?
hledají bez duší
kde jsi
kde jsi
ach bože.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.11.2010
Přečteno 246x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Psavec, Actafool, la loba, Danga, Květka Š., lennerka, Gabrielle, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí