K-K-K-K-K

K-K-K-K-K

Anotace: anotace není zapotřebí ;)

Kančí kly, kolem kterých kutí kustodové,
konspirace kultu kanibalů,
krabatící knírky kopřivové,
kouzla, končící kázáním kyselostí kovů.

Kolébka, která kolébá klučiny,
koupená kuplíři karet,
kabaret končící klukovinami kočovnými,
krámek, který koupil kadet.

Kouřící kostely klamavých kupolí,
kostelní kyvadlo kývá ke Kristovi,
karpatská katedrála kape konví,
křik kokrhajícímu kojotovi.

Keramika kultur kopírovaných,
kdysi kdosi koval kůži,
kýče korun korumpovaných,
kavky kol kolem krouží.

Kulhavý král kopal kamení,
krucifix krotí kanovníky,
kolik ke kašli koření,
koně, kteří klusali-kopytníci.

Klenoty krále Karla,
kosti krutých kolapsů,
komorná květy kladla,
kontrolovala kousavou kapsu.

Kohoutí klání,
konšelům kárání,
kejklířské konání,
krumpáče ke kopání.
Autor Tomáš Přidal, 06.11.2010
Přečteno 255x
Tipy 22
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Kapka, Žqáry, Jiná, ZILA78, jitka.svobodova, Danga, Psavec, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Umíš.

06.11.2010 21:10:00 | Kapka

Krásně kreativní kousek:)

06.11.2010 12:08:00 | Danga

Krásná kreace káčková... :o)

06.11.2010 11:06:00 | labuť

Kruciš,krásná...

06.11.2010 10:54:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí