ZAHALÍM SE DO VTEŘINY

ZAHALÍM SE DO VTEŘINY

Anotace: pohledy přes své sny

ticho....jak lavina
jak propast
vedoucí do prázdnoty
kdo bude krást
kdo prach stírá
když obě srdce tence pláči
ne,jsme ale HRAČI
lavina co hříchy otevírá
neskutečné stopy
stopy SAMOTY
monolog obrazu
tajemné grafity
na stěně božího chrámu
ty obrazy trapnosti
vteřiny lhostejnosti
pohledy co jen tak zlámu
jen se klamu
jen sebe ctím....
myšlenku na kliku
oběsím....
lampa prosvítají bezmoci
zrcadlo úspěchu
vteřinu strachu
poznaní
tiché doznání
přehlédnutelnost svých snu
svých stínu
možnosti z krajiny
Zahalím do VTEŘINY.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 06.11.2010
Přečteno 284x
Tipy 30
Poslední tipující: Mbonita, PIPSQUEAK, Javavia, Bíša, Psavec, jitka.svobodova, Jiná, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myšlenku na kliku
oběsím

super

ale celá je fajn ;)

06.11.2010 14:21:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí