Poetičtí

Poetičtí

Anotace: postrádáme inteligenci..hmm..

A opět
tichá slova
malých básníků.
Umřela nám myš.
Kroky staříka,
tajným přáním slyš!

,,Jak jde čas,
tak rostou vlasy."
Unisono!
Milady, Vaše řasy,
ach, Mademoiselle
stařecké krásy.

Iris na okně
a Loskuták v televizi.
Krteček v peřinách,
nemáme-li vizi
umíráme ve vteřinách
starých časů.

O čem psáti
mladý lide
poetické
poezie?

Tajná přání,
lásky věty,
přinášeti
nové svět?
Běhati po rovině.

,,A gdo že to je
ten pan Irving?"

Umíráme.
Páni Poetičtí
po inteligenci
toužíme,
lidé, trochu lidští.
Autor Memento, 08.11.2010
Přečteno 251x
Tipy 10
Poslední tipující: Denael, labuť, Bíša, Gabrielle, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm*

09.11.2010 02:12:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí