Rytmus času

Rytmus času

Anotace: ...Tik, tik – zpívají hodiny píseň času...

Tikot hodin, melodie našich dnů,
tik, tik – mizí vteřina, minuta, hodina
ztracené v nicotě červí díry,
v dějinném propadlišti našich snů.

Tik, tik – zpívají hodiny píseň času,
růžovou pletí se prochází vráska,
kadeřník čas míchá odstíny vlasů,
v maškarním reji života
jsou hodiny jeho maska...

Točím se v divokém menuetu času,
tik z knihy osudu krájí další větu.
Čas tiká v rytmickém života hlasu
poslední stránkou je vteřina věků.
Autor Sladkalu, 09.11.2010
Přečteno 273x
Tipy 12
Poslední tipující: Danga, carodejka, Tomáš Přidal, Květka Š., Skalsky Pavel, labuť, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tik tak..utíká to..

09.11.2010 13:28:00 | Květka Š.

Dobře napsaná

09.11.2010 10:22:00 | Skalsky Pavel

Život utíká jako voda...

09.11.2010 07:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí