Páteční večer

Páteční večer

Anotace: smutné pátky, aneb už nikdy žádné pitky..

Při pátečním večeru,
Chodí všichni do baru,
Sedí tam a popíjí,
Skrz prsty život pomíjí.

Možná slaví konec týdne,
Jen mě se štěstí zase vyhne,
Co jim vlastně závidím?
Radši na prahu se zastavím.

Proč chtěj mě chlapi jako děvku?
Copak za víc nestojím?
Ať si radši platí štětku,
Na to já se nehodím.

Zrcadlo pláče nad tím odrazem,
Vidí jen uplakané oči,
Po kráse se slehla zem,
Možná změnilo se – cosi?

Vypadám jak smutný klaun,
Co zrovna mění masku,
Možná by to něco chtělo,
Třeba jenom – lásku?
Autor Doubleeny, 09.11.2010
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí