Upírská

Upírská

Anotace: Nevím proč, ale je to jedna z mých tváří tak proč o ní nenapsat:-)

Boj zdá se nerovný jest
stát sám proti přesile
S nikým nejsem si podobný
a přec s každým podobnost tu je

Stojíme všichni na stejné straně
i když zrcadlem zdá se pro druhé
Se zbraní v ruce hledíme na něj
kdo půjde dál a kdo už nežije

I když jsi sám tak vyhrát můžeš
boj když zdá býti se nerovný
Dnes dá alespoň šanci téhle té lůze
a jsem zvědav co mi odpoví

Jen nadávky a sprostá slova
co taky dá se čekat od lidí
Nebyl jsem hladný, měli dát na má slova
živý a mrtvému život závidí

Lidé jsou hloupí, už zas jsem se přecpal
a to chtěl jsem začít s dietou
Oni zhasli jak svíce a vítr už ustál
bude den je čas spánku
příště zas na viděnou
Autor Eru Alonnar, 10.11.2010
Přečteno 344x
Tipy 10
Poslední tipující: Rudolf z Falknova, deleite, la loba, Tamara, Charibeja, Míša S., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prej z dietou :-) no zajímavě ztvárněný

05.01.2011 20:41:00 | Rudolf z Falknova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí