Carpe diem

Carpe diem

Anotace: Asi tak.

Napůl spánku, v půli bdění,
na mysli stín a zatemnění,
za okny svět, svět co se mění,
svět, který byl a dál už není…

S drápy dravce a řevem války,
ledem v srdci a hlasy z dálky,
se zhrzenou ctí a falší na rtech,
s dynamitem na fialky…

Z šedých koutů, šmejdíř slídí,
kapky medu, jež kanou z lidí,
od lůzy, chátry, co nenávidí,
potlesk a slávu chlípně sklidí…

Napůl spánku, v půli bdění,
odvrhnu svět, svět co se mění,
než podlehnouti zatemnění,
zapálím svíci a oddám se snění…
Autor Neldor, 11.11.2010
Přečteno 221x
Tipy 21
Poslední tipující: mauvais-ange, strawbery, Giginka, carodejka, Lioness, Bíša, Qiana, Psavec, Gabrielle, Iwushak..., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přijde mi to jako malá ironie..ten nadpis vůdči textu..

18.11.2010 13:43:00 | Giginka

Nuž hezké studente, ať se ti v lásce daří a nejsi nikdy smutný a když přece jen budeš smutný, tak jen krátce.

17.11.2010 00:37:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí