JE TO ZVLÁŠTNÍ

JE TO ZVLÁŠTNÍ

Anotace: ....

Otevřou se brány,
vkročíme do brnění nových šířek.
Emocionální vlnění….křídla rozkmitány.
do hloubky porozumění,v libosti a nelibosti překážek.

Nádherný let,
za pomocí frekventovaných kmitočtů.
Krásně ve vesmíru hoří barvami….ten náš svět,
vsazený do prázdna,pomocí genetických propočtů.

Miliardy buněk,
ožívají jako díla,těch nejlepších umělců.
Tolik zbytečných domněnek,
vypuštěných,z nepochopení a strachem zoufalců.

Tolik nedůvěry,
tolik zášti.
Prázdní….bez sebedůvěry,
……je to zvláštní.
Autor ZILA78, 11.11.2010
Přečteno 244x
Tipy 19
Poslední tipující: la loba, Psavec, labuť, Mbonita, PrinceznaHeliovýchbalonků, Gabrielle, Javavia, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Homo sapiens jsou zvláštní
obdařeni vášní
záští
mezi oči praští druhé rukou
slovem
druhým o zem
tisíc jam
říkaj kam ten majetek dám
lepší ho ohlodám..sám...
tam ..až to vede tam..

ST

11.11.2010 21:47:00 | Mbonita

Gratuluju ti, že 11.11. jsi sem pověsila právě 111 básní.

11.11.2010 18:25:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí