Mé vrabčátko...

Mé vrabčátko...

Anotace: ...Choulíš se v klíně, vrabčátko...

Choulíš se v klíně, vrabčátko,
záplava vlasů kryje má kolena.
Dívčí sny, v dobro víra ztracená
konejším raněné holátko.

Ruka hladí mé dítě nedítě
vybírám slova těžce,
na startu života běžce
poznané zklamání bolí Tě...

Jsem horou pro tvou tíhu,
pramenem, co bolest smyje
nadějí a v dobro vírou
že smutek, den příští ukryje
Autor Sladkalu, 12.11.2010
Přečteno 309x
Tipy 16
Poslední tipující: vodnař, šuměnka, Psavec, Gabrielle, Bona, Květka Š., labuť, jitka.svobodova, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž bych měla náruč pro své zklamání
kéž by někdo hladil i mé vlasy
ze Tvých slov jde smutek s něhou silné spásy
které zoufání či bolest silně ochrání...

14.11.2010 20:43:00 | šuměnka

Pěkná..

12.11.2010 09:49:00 | Květka Š.

Hezká, vrabčátková básnička:).Hezký
den.

12.11.2010 07:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí